Ralf M闤ler - Si這wnia 24
Kulturystyka i Si這wnia - Trening, Dieta, Sterydy, Fitness, StrongMan !


Strona G堯wna · Forum Kulturystyka · Szukaj · Zbi鏎 Artyku堯w · Kontakt Wrzesie 26 2018 15:06:23

Czy wiesz 瞠... Ludzkie cia這 ma ponad 600 mini, kt鏎e zawieraj ponad 6 mld w堯kien mi窷niowych. Ka盥e w堯kno jest tak silne, ze mo瞠 podtrzyma ci篹ar przewy窺zaj帷y je wag 1000 razy.

Suplementy i od篡wki dla sportowc闚 i kulturyst闚 - SportoweSuple



Nawigacja
  Strona G堯wna
  Forum Kulturystyka
  Trening
  Suplementy
  Fitness
  Sterydy
  Dieta
  StrongMan
  Kulturystyka
  Pom騜 nam
  Kontakt
  Si這wnia24 TV New


  Full Body Workout
  Trzy Typy Budowy Cia豉
  Bigoreksja
  Split Trening Dzielony
  Aerobiczna 6 Weidera
  Aeroby 鑿iczenia
  ACT dla pocz徠kuj帷ych
  Podstawy Treningu
  Si豉 klatki +25%
  Metody treningowe

  1000 Kalorii
  Na mas
  8 podstawowych b喚d闚
  T逝szczowa Kwa.
  Indeks Glikemiczny
  Montignaca
  Oczyszczaj帷a
  Kapu軼iana
  字鏚ziemnomorska
  Witaminy

  Mariusz Pudzianowski
  Konkurencje
  Krzysztof Radzikowski
  Elbrus Nigmatulin
  Grzegorz Szyma雟ki
  Ireneusz Kura
  Jaros豉w Dymek
  Raivis Vidzis
  Sebastian Wenta
  S豉womir Orze
  S豉womir Toczek
  Tomasz Nowotniak
  Zyndrunas Savickas

  Wypadki na si這wni
  砰cie kulturysty
  Trening znanych si豉czy
  Wywiady
  Filmy z zawod闚
  妃ieszne filmiki si這wnia
  Koksiarze Film

  Si這wnia GraOnline
  Dowcipy

  Metanabol
  Ginekomastia

  Kreatyna informacje
 
  Od篡wki bia趾owe
  Gainery
  W璕lowoadny
  Kreatyny
  BCAA
  Spalacze t逝szczu
  Tribulus
  HMB

  Jak si mierzy
  Jak obliczy BMI
  P豉ski brzuch
  鑿iczenia odchudzanie
  J璠rne po郵adki

Reklama
Statystyki Si這wnia24

Brak U篡tkownik闚 Online

Zarejestrowanych: 404
Najnowszy User: LukiQ
Ralf M闤ler
Ralf M闤ler

Ralf M闤ler
Ralf Rudolf M闤ler (ur. 12 stycznia 1959 roku w Recklinghausen w Niemczech) – niemiecki kulturysta i aktor telewizyjny i filmowy.

W wieku 15 lat zacz掖 uprawia boks i p造wanie. Przez siedem lat pracowa jako profesjonalny p造wak. Maj帷 17 lat rozpocz掖 karier jako kulturysta zdobywaj帷 tytu Mistrza Junior闚 w Essen. W 1982 roku otrzyma tytu Niemieckiego Wicemistrza Kulturystyki, a p騧niej w 1984 roku tytu Niemieckiego Mistrza Kulturystyki (IFBB – International Federation of Bodybuilders). Kolejnym jego osi庵ni璚iem by tytu Mr. Universum 1986 w Tokio.

Po raz pierwszy na srebrnym ekranie pojawi si w niemieckim serialu kryminalnym ARD Tatort (1988). W 1992 roku osiedli si w wraz z rodzin w Los Angeles, gdzie rozpocz掖 karier kinow. Zadebiutowa rol Bricka Bardo w filmie akcji sci-fi Cyborg (1989) z Jean-Claudem Van Damme, z kt鏎ym zagra jeszcze w Uniwersalnym 皋軟ierzu (1992). Karier na ekranie kontynuowa wyst瘼uj帷 w trzecioplanowych rolach w takich kasowych filmach jak Gladiator (2000) czy Kr鏊 Skorpion (2002). Na ma造m ekranie zas造n掖 g堯wn rol muskularnego Conana w serialu telewizyjnym produkcji ZDF (1997-1998).

Wyst徙i w teledysku zespo逝 Scooter "Maria (I Like It Loud)". Wsp馧pracowa podczas nagra p造ty z niemieck grup techno/trance E Nomine.
Spis tre軼i


砰cie prywatne
皋naty z Annette, ma dwie c鏎ki: Laur i Jacqueline.

Ciekawostki

* Ma 198 cm wzrostu przy wadze 130 kg (obw鏚 bicepsa: 48 cm).
* W napisach ko鎍owych film闚 jego imi i nazwisko pojawia這 si jako Ralph Moeller, Rolf Moeller, Rolf Muller, Rolf Mller.

Filmografia

* 2008: Far Cry jako Max
* 2007: Tropiciel (Pathfinder) jako Ulfar
* 2007: Postal jako Oficer John
* 2007: Seed (2007) jako Warden Wright
* 2006: Beerfest jako Hammacher
* 2005: My Suicidal Sweetheart jako Bruno
* 2004: Zab鎩ca z g喚bin (Hai-Alarm auf Mallorca, TV) jako Sven Hansen
* 2004: El Padrino jako agent specjalny Kurt Meyers
* 2004: Kl徠wa pier軼ienia (Ring of the Nibelungs, TV) jako Kr鏊 Thorkilt
* 2003: Gladiatorzy (Held der Gladiatoren, TV) jako Ferox
* 2003: Rajski wirus (The Paradise Virus) jako Joseph
* 2002: Pokolenie mutant闚 (Mutant X, serial TV) jako Porucznik Bo Longstreet
* 2002: Kr鏊 Skorpion (The Scorpion King) jako Thorak
* 2001: Kr鏊owa miecza (Queen of Swords, serial TV) jako Roman Petrov
* 2001: Zagadki z przesz這軼i (Relic Hunter, serial TV) jako Frank Kafka
* 2001: Ozzie jako Tank Emerson
* 2001: Sommer und Bolten: Gute 礪zte, keine Engel (serial TV) jako Martin Ranklebe
* 2001: Andromeda (serial TV) jako Jeger
* 2000: German Hollywood Dreams
* 2000: Gladiator jako Hagen
* 2000: Der Superbulle und die Halbstarken (TV) jako Mark Kerner
* 1998: Doborowa kompania (The Bad Pack) jako Kurt Mayer
* 1998: Conan: The Adventurer (TV) jako Conan
* 1997-1998: Conan (serial TV-ZDF) jako Conan
* 1997: Batman i Robin (Batman & Robin) jako Stra積ik w 鈍i徠yni Arkham
* 1995: Saga Wiking闚 (The Viking sagas) jako Kjartan
* 1994: Der Unbekannte Deserteur jako 皋軟ierz
* 1993: Najlepsi z najlepszych II (Best of the Best II) jako Brakus
* 1992: Uniwersalny 穎軟ierz (Universal Soldier) jako GR76
* 1990: Occhio alla perestrojka
* 1989: Cyborg jako Brick Bardo
* 1989: Jan Rap en z'n maat
* 1988: Tatort (serial TV)
Komentarze
Brak komentarzy.
Dodaj komentarz
Zaloguj si, 瞠by m鏂 dodawa komentarze.
Oceny
Dodawanie ocen dost瘼ne tylko dla zalogowanych U篡tkownik闚.

Prosz si zalogowa lub zarejestrowa, 瞠by m鏂 dodawa oceny.

Brak ocen.
Logowanie
Nazwa U篡tkownika

Has這

Zapami皻aj mnie



Rejestracja
Zapomniane has這?
Ankieta Si這wnia 24
W jakiej dyscyplinie wolisz M.Pudzianowskiego ?

StrongMan

MMA

Musisz si zalogowa, 瞠by m鏂 g這sowa w tej Ankiecie.
Nowe artyku造
ADAM DOMAZER Wyciska...
Synthol silownia24.info
Pazdziernik 2009 NR.2
Sierpien 2009 NR.1
KIF Gazeta Wrzesie ...
SDW Gazeta Wrze進e ...
Niebezpiecze雟two pr...
Si這wnia 24 Gazeta S...
Si這wnia 24 TV Telew...
Animowany hipopotam ...
Dziwny trening ...
妃ieszny filmik z si...
Ronnie Coleman Wycis...
Silne dziecko robi帷...
Robert Kiesz
Ronnie Coleman
Ochrona w徠roby sterydy
Synthol
SDW Gazeta Lipiec 2009
KIF Gazeta Lipiec 2009
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.

admin
DATA: 12/07/2010 11:07
Witam wszystkich smiley